Meaningless



Diary About Link Stuff



Follow|Home
Monday, 18 March 2013 | 08:47 | 0comments
Assalamualaikum...

Morning guys,sihat???Alhamdulillah..Okay N3 kli ni aku nak kongsikn tentang tarikh keputusan SPM 2012 diumumkan.Hari tu aku ada kata mengenainya d sini.

N3 yg dulu tu x blh pakai sbb skrg KPM dah pun keluarkan kenyataan mengenai benda nie.
So,keputusan SPM 2012 akan diumumkan pada 21.03.2013(khamis).Nak bukti????tunggu kejap yerr....














haaa dah ada buktikn.All the best kepada calon spm 2012 termasuk diri ku ini...dupdapdupdap sda skrg ni.3 hari lagi yerrrr......hehe
Okay lah smpi sini la untuk hari ni.daaaaaaaa :)


P/S:All the best kepada calon2 STPM 2012 yg akan mengambil result hari ni.X lama lagi tinggal beberapa jam lagi...

Older Post | Newer Post








Template By: HER
Base code: HER
Some stuff: * * * *