Meaningless



Diary About Link Stuff



Follow|Home
Tuesday, 5 March 2013 | 21:51 | 2comments
Assalamualikum semua....

Lama juga hafiz(aku nak bahasakn diriku sbg fiz skrg nie..huhuhu) update blog nie kan.Mesti ramai yang rindu ni kan mcm kawan hafiz yg sorang tue(rindu meh??padahal dia kata bosan tengok N3 yg sama jak).

Baru hari ni terasa nak update blog sebab hari ni hafiz x mood nak buat semua aktivit yg selalu hafiz lakukan.Nak tau apa aktiviti yg selalu hafiz lakukan?????

......................
Ni lah yg hafiz selalu buat:
1-Main game d FB
    salah satunya CAFELAND

     selain tu hafiz juga main FLOWER SHOP.Buat masa ni hanya 2 jak game yg hafiz main,klu dulu bnyk sgt  salah satunya CAFE WORLD,BARN BUDDY,FARMVILLE,BAKING LIFE,DRAGON CITY,n bnyk lagi larr kebanyakan game yg hafiz main ni semuanya zynga yg buat.BEST sgt,hehehe.


......................

dan hari ni juga hafiz tlh ubah design blog hafiz.walaupun x brpa cantik tp boleh larr.hahaha

Okaylah smpi d sini jak hari ni ya hafiz nak tidur awal sbb besok hafiz ada QTI(pra-test) untuk ujian memandu.Doakan hafiz lulus ya.InsyaAllah  :)

p/s:hari ni saja2 jak aku buang tabiat mau bahasakn diri dgn nama...hehehehehe

Older Post | Newer Post








Template By: HER
Base code: HER
Some stuff: * * * *