Meaningless



Diary About Link Stuff



Follow|Home
Wednesday, 4 September 2013 | 17:08 | 0comments
Aku dah x taw nak ckp apa ngan budak sorang ni. Dulu ok taw skrg ni aku pun x taw la knpa. yg sorang tu pun satu. asyik sentiasa d tepi ketiak yg sorang ni jakk. Dari dulu aku nmpk kat mata korang tu yg korang x suka aku tp aku x kesah sbb aku dtg sini bukan untuk mencari pengaruh or untuk d suka.

masalah. konflik. problem. semua merujuk kpd satu bnda yg sama. Habis satu, satu masalah dtg.
Skrg ni aku pun x taw masalah ni berkaitan dgn apa. Tapi aku dpt rasakan MANUSIA sorang ni x suka dgn aku. So?? what can I do right?? Silence is better for me!!!

Dpt aku kategorikan pemikirab DIA ni bknlah pemikiran org kls pertama. Mungkin saja pemikiran zam manusia dulu kala. Berkata sesuatu tanpa ada asas yg kukuh atau pun blh ku katakan sbg xde asas langsung.

Kalau org x suka ngan aku, aku akan lg larr x suka ngan org tu. Sekali aku dah terkena sorry to say. If you ask for my forgiveness, sure I'll give you but I would not give you my TRUST!!! I'm sick of it.

Depan aku ko bukan baik lagi mengalahkan malaikat lar org katakan. Tapi d blkg aku ********** sendiri mau fikir la ya. Aku bukan menunjuk2 dlm melakukan sesuatu perkara. Tetapi itula prinsip aku!! Aku x suka buat kerja sambil lewa. Aku bukan mcm ko!!!!

Mungkin aku lbh ramai kawan PEREMPUAN dri ko, n mungkin dsebabkan inilah ko JELESSSS yg teramat ngan aku kan???? Dulu asal aku ckp or buat kerja ngan perempuan mesti ko kata yg aku ni SOSIAL. Tapi tgk skrg. ALLAH dah tunjuk siapa yg lebih sosial.

x perlu nak COVER sgt lar wehhhh. Dah terang2 kat twitter ko jadi SUNDAL sebok dok tweet2 ngan perempuan.

Lebih2 lagi skrg ni ko dah GILA MEROYAN BERCINTA ngan sorang tu kan. korang berdua sama jerr 2 X 5. Gara2 perempuan ko hilang KEPERCAYAAN kwn baik ko sendiri yg ko lbh knl lama berbanding perempuan yg bru berapa minggu. Nanti klu dah BREAK jgn pula sebok2 nak p menagih simpati ngan kawan ko tu. Aku bukan apa, aku kesian tgk kawan ko tu. Boleh2nya ko kata dia yg sebarkan ko IN LOVE ngan MINAH sorang tu. EXCUSE ME!!! bukan dia yg bgtaw ok. GF TERCHINTA ko tu sendiri yg sebok dok tweet2.

Macam la org ni BODOH tahap gaban x dpt jangka siapa org tu. Please la open ur mind. Dont be so childish.

Aku x berapa kesah klu ko x suka aku. Sbb aku mmg x pernah rapat ngan ko pun. Selama ni aku Tegur atau x jer ko klu dpn mata. N lagi satu. dulu aku RESPECT GILA VOGOK ngan ko. skrg ni sorry jak arrr.
Nama jak budak Sek *****. tp ok lagi aku ni wlpn just sek ***** .

Suka suki hati aku la klu x mau buat kerja dkt BILIK KO!! mmg classmate tp x semestinya semua bnda tu kna ikut majority mcm buat kat bilik jer sentiasa. Klu buat dkt bilik pun bukannya ko ada inisiatif nak buat bnda tu. yg ko buat sebok menghadap laptop melayan twitter facebook bagaiiiiii.

Klu ko nak jatuhkan aku sekali pun. jan mimpi larrr dpt. Aku x kata aku bnyk pengaruh tetapi KEBENARAN sentiasa berada d depan mata!!! Ko nak jatuhkan or salahkn aku tetap akan ada org yg support aku. bukan sbb aku yg provok apa k bnda. tapi dsebabkn KEBENARAN yg sentiasa terbentang luas d depan mata.

Ingat aku x taw ke yg ko tu nak sgt kejar publisiti MURAHANNN!!!! dulu ZERO sbb tu la ko mcm tu. sekarang ni bru naik 0.1 kot dah bangga nak MAMPSSSSSSSSS!!

Last, for your information. Aku xkan tegur ko dah mcm dulu. Buat apa aku tegur org mcm ko. mmg x arrr.

memang antara bnyk2 org aku jmpa ko la yg aku paling KEPELIKAN!!! bukan aku mau ckp aku ni perfect sgt. x!!!! tp at least cuba jd diri sendiri.



Older Post | Newer Post








Template By: HER
Base code: HER
Some stuff: * * * *