Meaningless



Diary About Link Stuff



Follow|Home
Saturday, 7 September 2013 | 00:51 | 0comments
Assalamualaikum.

fuhhhh. memandangkan hari ni cuti (aku kat kedah) so aku ambik keputusan untuk klr jalan2 lps solat jumaat. Kawan aku yang bawa so aku ikut jak la kan. Dia mmg selalu bawa aku jalan. so xtvt kmi mcm biasa larr tgk movie n makan, tu jak la yg kmi selalu buat.

So tadi aku tgk larr movie ngan dia. kitaorg tgk kick ass 2. Waktu nak bli tiket tu kakak tu siap tanya kat kawan aku dah cukup umur ( 18 thn ) ke belum. lawakkkk ok. muka dia mmg baby face pun mmg x dpt cam dia tu dah cukup umur ke x. sblm kitaorg beredar kakak tu siap pesan lg bawak ic or apa2 jer lar yg membuktikan yg kitaorg dah masuk 18 thn. Then lps kitaorg bli tiket kitaorg pun jalan2 larr sementara menunggu movie tu nak start.

Then bila kitaorg nak masuk ke dalam, waktu cek tiket tu abg tu suru tunjukkan bukti yg kitaorg dah 18 thn ke atas. so kitaorg pun tunjukkan la kad matrik kitaorg. "terasa diri ini begitu muda. wuuuu. awet muda ka aku ni???" hahaha. perasan jap.

Anyway, movie tu mmg best. Tapi klu korang x cukup umur lg x payah nak memandai p tgk movie tu. p tgk movie lain!!!! hahaha

lps tu kitaorg makan kat mary brown.then balik. tu jer la yg kitaorg lakukan ari ni. klr pun dah lewat so no wonder la x bnyk bnda yg blh dibuat kan. tapi apa2 pun kitaorg enjoy ari ni. lebih2 lg dah nak final exam kan. Nak jalan esok x blh sbb dia ada sport day. so hanya ari ni jer la yg kitaorg dpt klr.

aku happy sgt kot klr ngan dia. setiap kli kitaorg klr mesti akan tgk wayang. dah tu jer yg best kan. hahaha. N lagi satu dlm minggu ni aku dah tgk movie 2 kali. pecah rekod kot klu aku x salah. sbb selama ni satu movie jer seminggu. tp kali ni 2 MOVIE OKAY!!!!

first movie yg aku tgk minggu ni of cos la 1D (This Is Us). Movie ni mmg best even dia just mcm dokumentari tp kitaorg enjoy the movie. also for the first time kitaorg tgk movie dri A - Z mksdnya dri start smpi lar habis semua termasuk sekali tgk cast yg involve dlm movie ni n etc. best sgt la katakan. Plus, first time jugak ktaorg masuk n keluar panggung melalui pintu utama. hahahaha. dlm panggng tu 4 org jer kot yg tgk. kmi 3 org then plus sorang lelaki. so total 2 llki 2 prmpn.

so smpi sini jer la aku nak ceritakan. nanti klu ada masa aku cerita lagi. daaaaaa

P/S:  Final exam ~ 25. sept. 2013. whattt???? this month. another few more weeks hokay. so wish me luck for the final.  hope to get dean list. InsyaAllah. Amin.

Older Post








Template By: HER
Base code: HER
Some stuff: * * * *